Étterem és Pizzéria:
Éttermünkre leginkább az a’la carte étkeztetés és a pizza készítés a jellemző, viszont munkanapokon házias jellegű menüinkkel is várjuk kedves vendégeinket.
A napi menü mellett döntő idelátogatók kétféle menü közül választhatnak.
Hidegtálak elkészítését valamint kiszállítását is vállaljuk.
Éttermünk 40 fő befogadását teszi lehetővé, viszont rendelkezünk egy nagyobb konferenciateremmel, amely 120 fő részére biztosít lehetőséget családi valamint céges rendezvények lebonyolítására.
Teraszunkon 20 főt tudunk vendégül látni, ahol a helyet foglalók élvezhetik a friss levegőt.
Hétvégenként zenés rendezvényekkel várjuk az idelátogató kedves vendégeinket.
Heti menü:
2.000 Ft (csomagolás +200 Ft) (11:30 - 13:30)
Telefonos rendelés: (45) 465-188
11.hét |
2025. március 10 - március 14. |
Hétfő | Alföldigulyás vagy Csontleves A menü: Rizses lecsó, kolbásszal B menü: Mákos tészta |
Kedd | Májgaluskaleves vagy Csontleves A menü: Sertéspörkölt, zöldbabfőzelék B menü: Majorannás sültcsirke, zöldséges bulgur |
Szerda | Tarhonyaleves vagy Csontleves A menü: Vadas sertésfalatok, tésztaköret B menü: Kolozsvári rakott káposzta |
Csütörtök | Paradicsomleves vagy Csontleves A menü: Gordon szelet, rizibizi B menü: Bőrös malacpörkölt, Főtt burgonya |
Péntek | Magyaros gombaleves vagy Csontleves A menü: Mustáros tarjaszelet, petezselymes burgonya B menü: Debreceni ragu, pirított tésztaköret |